Komen Dari Pembaca Berkenaan Jersi MU

25 Jul

Salam kepada sahabat Islam ku….

Teman rasa amat sedih, marah dan amat kecewa dengan sikap umat Islam sendiri yang menidakkan fakta yang sahih lagi terang dinyatakan oleh para mufti dan ulamak kita yang pemakaian jersi Manchaster United ito bersifat mempromosikan ‘ syaitan ‘ seterusnya bersekongkol dengan para Yahudi.

Belum pun sempat teman terbitkan ke blog teman, tapi komen dari rakyat Malaysia sendiri ( tak tau le samada islam atau bukan ) begitu memeranjatkan sampai sanggup mengutuk dan mengeji pemimpin Islam kita dan mengatakan pemimpin Islam kita ini bodoh dan menyusahkan rakyat kita sendiri kerana senang-senang meletakkan HUKUM kepada semua benda.

Sila klik link ini untuk melihat komen-komen jahanam yang mengkritik pemimpin Islam kita ini…

http://www.malaysia-today.net/index.php?option=com_content&view=article&id=33287:anger-over-ban-on-devil-shirts-&catid=19:newscommentaries&Itemid=100131

Teman berasa amat marah dengan komen mereka ini kerana sanggup mengutuk umat Islam sendiri yang peranannya menjaga agama Islam yang suci ini dari tercemar dik angkara pihak Yahudi yang ingin menyesatkan umat Islam ini.

Marilah kita menyokong agar umat Islam tidak terus menerus tenggelam dalam dunia mereka sendir dan sedarlah yang kita ini adalah HAMBANYA bukan nya kita hidup selama-lamanya di atas bumi Allah ini….allahuakbar…allahuakbar…allahuakbar…

p/s: TOLONG SEBARKAN KEPADA UMAT ISLAM KITA….TERIMA KASIH….

Advertisements

8 Respons to “Komen Dari Pembaca Berkenaan Jersi MU”

  1. bujang3 Julai 25, 2010 pada 6:58 pm #

    umat Islam sekarang nie mungkin dah terlalu cetek imannya…. Wallahualam !!!

  2. myblog33r Julai 25, 2010 pada 10:40 pm #

    gerammmmm…..

  3. suri cahaya cinta Julai 27, 2010 pada 12:47 pm #

    Salam sahabat..
    hu tak sangka semua pkra blh jadi bgi.. Allah Hu Akbar..

    maaf sahabat sb lama tak singgh sini,sahabat bizi dgn keje di pjbat..shbat dtg nak baca entri tang tertinggal tu..

  4. myblog33r Julai 28, 2010 pada 7:14 am #

    tq suri tolong hebahkan ye

  5. lampudanmentol Ogos 2, 2010 pada 12:18 am #

    Selamat kembali kerana sudah lama menyepi…

    Kalau aku offer nak hebahkan boleh takkan suri cahaya cinta je kot???

  6. suri cahaya cinta Ogos 5, 2010 pada 5:16 pm #

    jika begitu kita pakai baju biasa dah le.. heee..

    jemputlah sahabat ke blog ku…lama sepi merjuk dgn blog CC ke?huu..

  7. Mentol Bulat Ogos 22, 2010 pada 7:57 am #

    Eh tamby kasi baru punya post laaa ini sudah lama punya post daaa

  8. bujang3 September 9, 2010 pada 6:41 am #

    Selamat Hari Raya dari bujang3 sekeluarga….maaf zahir batin andai ada yang tersalah dan tersilap sepanjang aku berblogging…..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: