World Cup 2010

7 Jun

Peminat bolasepak dunia menantikan kejohanan terbesar bolasepak didunia, Piala Dunia 2010. Kini sudah tiba masanya, penyokong-penyokong pasukan masing-masing mencongak adakah pasukan mereka mampu menjulang Piala Dunia ini.

Siapakah antara pasukan ini mampu bergelar juara, Argentina, Sepanyol, Brazil, Jerman atau Belanda. Ini adalah pasukan pilihan saya yang mampu berada di separuh akhir. Jadi siapakah pilihan anda???

Sama-sama lah kita nantikan kejohanan terulung ini yang menobatkan pemain bertaraf dunia yang mampu menjulang pasukan masing-masing untuk terus bertaraf dunia.

Kepada peminat bolasepak Piala Dunia 2010 yang ingin melihat jadual kejohanan dan keputusan, sila klik worldcup. Sama-sama kita memeriahkannya..Bravoo..World Cup..

Advertisements

4 Respons to “World Cup 2010”

  1. Mr WordPress Jun 7, 2010 pada 2:54 am #

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

  2. bujang3 Jun 7, 2010 pada 7:05 am #

    bravo untuk bro jugak pasal dah berjaya create blog nie…. ha.ha.ha..!!

    • myblog33r Jun 7, 2010 pada 12:53 pm #

      tq..bro..try2 jer ni..kami budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan ler..

  3. bujang3 Jun 7, 2010 pada 2:27 pm #

    no problem…aku pun baru blajar jugak… tapi kalau nak “kursus” lagi no problem… lepas ni free of charge jer….kah.kah.kahhhh!!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: